Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس گفت: «در سال جدید و در راستای توسعه حوزه پژوهش دانشگاه انتظار داریم که مدرسه کسب و کار را به بهره‌برداری برسانیم و شهرک فناوری صنعت خودرو را راه‌‌اندازی کنیم.»

گروه استان‌های خبرگزاری آنا، حسین عقابی؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس سال 85 در 6 رشته در مقاطع کاردانی فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون 229 رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی و ساخت ربات فراتوانبخش توسط محققان مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس و کسب رتبه دوم رباتیک مین‌یاب در مسابقات بین‌المللی رباتیک توسط این واحد دانشگاهی از دستاوردهای برتر موفقیت این دانشگاه در چند سال اخیر و راه‌اندازی مدرسه عالی فناوری و نوآوری از دیگر فعالیت‌های این واحد دانشگاهی در سال 98 بوده است.

خبرنگار خبرگزاری آنا درباره دستاوردهای سال 98، برنامه‌های سال جدید و برخی دیگر از فعالیت‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس با حسین عباسپور رئیس این دانشگاه به گفتگو نشسته و جزئیات فعالیت‌ها و برنامه‌ها را جویا شده که در ادامه خواهیم خواند.

آنا: در سالی که گذاشت، مهم‌ترین دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس در حوزه‌های مختلف به‌ویژه پژوهش را چه می‌دانید؟

عباسپور: اهم دستاوردها و رویکردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس در سال گذشته در حوزه پژوهش همکاری مشترک با پارک فناوری پردیس (وابسته به نهاد ریاست جمهوری) برای راه‌اندازی مدرسه عالی فناوری و نوآوری پردیس، طرح‌­های پژوهشی مشترک، به‌کارگیری متخصصان پارک برای تدریس و پژوهش­‌های فناورانه مشترک و جذب دانشجویان این واحد دانشگاهی در پارک فناوری برای همکاری و کارآموزی در شرکت‌­های دانش‌بنیان بود.

راه­‌اندازی گروه پژوهشی کنترل و رباتیک، راه­‌اندازی مرکز تحقیقات شهر لجستیک، اخذ مجوز از نظام مهندسی استان تهران برای برگزاری دوره­‌های ارتقای پایه مهندسان استان تهران، همکاری مشترک با سازمان فنی و حرفه‌­ای پردیس برای برگزاری دوره­‌های مهارت افزایی دانشجویان کاردانی و کارشناسی و راه‌­اندازی اولیه نشریه مهندسی مکانیک از دیگر اقدامات این واحد دانشگاهی در حوزه پژوهش بود.

رونمایی از اپلیکیشن «با هم بریم»

انعقاد تفاهم‌­نامه همکاری­‌های پژوهشی و آموزشی با واحد تهران جنوب برای تأسیس شهرک فناوری صنعت خودرو، برگزاری دوره­‌های مشترک آموزشی مهارتی و جذب دانشجویان غیرایرانی، همکاری مشترک با اداره صنعت، معدن و تجارت شهر برای جهت افزایش تعاملات صنعت و دانشگاه ازجمله فعالیت انجام شده در حوزه پژوهشی این دانشگاه در سال گذشته بوده است.

اپلیکیشن «با هم بریم» برای تسهیل در رفت و آمد دانشجویان و استادان به دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس در سال 98 رونمایی شد. دفترچه نظام موضوعات با عنوان«سامان‌­های فیزیکی-سایبری» با تأیید استان تهران در حال تکمیل است. سامانه پژوهشیار و طرح پایش در این واحد دانشگاهی اجرایی و سه کرسی نظریه‌پردازی، نقد و ترویجی در حوزه پژوهش این دانشگاه برگزار شده است.

ایجاد 7 مقطع رشته جدید

 فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس در حوزه آموزش در سال گذشته شامل اخذ مجوز از وزارت علوم برای راه‌­اندازی رشته­‌های جدید می‌شود که در همین راستا با ایجاد هفت مقطع رشته جدید موجب افزایش تعداد دانشجو نیز شد. برنامه‌ریزی اصلاح ساختار و فرایندهای آموزشی برای افزایش رضایتمندی دانشجویان انجام و کنکور سراسری برای نخستین بار در این واحد دانشگاهی و شهرستان پردیس برگزار شد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس سال گذشته در حوزه سما، مجتمع پسرانه سما از پيش دبستانی تا دوازدهم را در همه رشته‌ها تکمیل کرده و کلاس‌ها را با تجهیزات سمعی و بصری هوشمند ساخته است.

آزمایشگاه‌های شیمی، فیزیک، زمین‌شناسی و زیست متوسطه سما، آزمايشگاه علوم تجربی در دبستان سما، سايت كامپيوتر، كارگاه رباتيک، كارگاه هنر، كارگاه‌های عمومی و مهارتی برق، مكانيك خودرو، نجاری و گلخانه را در سال گذشته تجیهز کرده است.

تأسیس زمين‌های ورزشی فوتبال در چمن مصنوعی، بسكتبال، واليبال در فضای باز، تأسیس سالن ورزشی فوتسال و بسكتبال، سالن ورزشی فوتبال دستی، شطرنج و تنيس روی ميز و نیز به‌کارگیری استادان مدارس خوب تهران در كنار استادان جوان از دیگر اقدامات این واحد دانشگاهی در حوز سما در سال 98 بوده است.

آنا: پیرو طرح شعار «هر دانشجو، یک تخصص و یک مهارت» به‌عنوان شعار سال 98 دانشگاه و تأکید بر انجام این شعار در واحدهای دانشگاهی، چقدر در این زمینه موفق بودید و چه اقداماتی انجام داده یا در دست اقدام دارید؟

عباسپور: در حوزه پژوهش، دانشجویانی  برای کارآموزی و همکاری در شرکت­‌های دانش‌بنیان پارک فناوری پردیس معرفی شدند. همکاری مشترکی با سازمان فنی و حرفه­‌ای پردیس برای برگزاری دوره­‌های مهارت افزایی دانشجویان کاردانی و کارشناسی داشتیم و دو رویداد با همکاری پارک فناوری پردیس برگزار شد و مسابقات مهارتی توسط باشگاه پژوهشگران جوان و انجمن‌­های علمی مانند تعمیر لامپ‌های کم مصرف، نجات تخم مرغ و ... برگزار کردیم.

برگزاری کارگاه‌های مهارتی توسط باشگاه پژوهشگران جوان و انجمن­‌های علمی مانند طراحی در احداث نیروگاه‌های خورشیدی و نرم افزارهای تخصصی مانند پایتون، متلب، و....، مباحث تخصصی مانند اینترنت اشیا، امنیت سایبری و ... و برگزاری بازدید تخصصی از پارک فناوری پردیس و آشنایی با مفاهیم کارآفرینی، هسته فناور، مرکز رشد و ... از دیگر اقدامات انجام شده برای پیشبرد شعار سال 98 دانشگاه در حوزه پژوهش بود.

پیرو شعار سال، دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس در حوزه سما به برگزاری كلاس‌های فوق‌برنامه دانش‌آموزان با مهارت‌های برق ساختمان، مكانيک خودرو، نجاری، باغبانی و گلكاری اقدام کرد و دوره امداد و نجات نیز توسط کانون هلال‌احمر انجام شد و در نهایت از پارک فناوری پردیس هم بازدید داشتیم.

آنا: آیا در زمینه مدارس مهارتی مورد تأکید مسئولان عالی دانشگاه ورود کرده‌اید؟ اگر ورود کرده‌اید چه اقدامات و در چه زمینه ای انجام داده‌اید؟

عباسپور: بله، با توجه به اینکه پردیس با وجود دانشگاه آزاد اسلامی و پارک فناوری پردیس به ناحیه مهمی در زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی تبدیل شده، دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس در راستای افزایش تعاملات بین این واحد دانشگاهی و پارک فناوری پردیس راه‌­اندازی مدرسه کسب و کار فناوری و نوآوری را در دستور کار خود قرار داده که تاکنون موفق به اخذ مجوزهای اولیه راه‌­اندازی مدرسه کسب و کار از معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری سازمان مرکزی شده است. 

آنا: اهداف و برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی پردیس در سال 99 در حوزه‌های مختلف چیست؟

عباسپور: با توجه به تلاش­‌های انجام شده در سال 98 در راستای توسعه پژوهشی و آموزشی این واحد دانشگاهی در سال پیش رو انتظار داریم که مدرسه کسب و کار را راه‌‌اندازی کرده و به بهره‌برداری برسانیم. شهرک فناوری صنعت خودرو را نیز راه‌‌اندازی کنیم و اپلیکیشن «با هم بریم» را در استان تهران توسعه دهیم.

توسعه نشریات علمی را در این واحد دانشگاهی مد نظر داریم و قرار است کلینیک صنعتی شهرهای صنعتی حومه شهر پردیس را در راستای توسعه همکاری با اداره صنعت، معدن و تجارت راه‌‌اندازی کنیم.

توسعه کمی و کیفی رشته‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس، برگزاری همایش ملی در حوزه معماری، شهرسازی و عمران، راه‌‌اندازی کلینک صنعتی پردیس در شهر صنعتی خرمدشت ازجمله برنامه‌های در دست اقدام برای سال جاری بوده  و در حوزه سما هم تلاش بر توسعه كمی و كيفی مجتمع پسرانه و راه‌اندازی مجتمع دخترانه است.

آنا: فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی پردیس در «طرح پایش» و ایجاد «سراهای نوآوری و فناوری» به چه صورت بوده است، تشریح بفرمایید.

عباسپور: موضوع«سامانه­‌های فیزیکی سایبری» در استان تهران به تصویب رسیده و این واحد دانشگاهی در حال تدوین دفترچه نظام موضوعات است. ابلاغ طرح پایش و اجرایی کردن آن از آبان 98 صورت گرفته و اجرای کامل سامانه پژوهشیار نیز به استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس از اردیبهشت 98 ابلاغ شده است.

با توجه به تفاهم­نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس و پارک فناوری پردیس در سال پیش رو پس از عملیاتی شدن مدرسه کسب و کار منطبق بر آیین‌­نامه سرای نوآوری، راه‌­اندازی سرای نوآوری را در دستور کار خود خواهیم داشت.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: صنعت خودرو دانشگاه آزاد اسلامی پردیس مدرسه کسب و کار دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دانشگاهی پارک فناوری پردیس فناوری و نوآوری مدرسه کسب و کار حوزه پژوهش اندازی مدرسه همکاری مشترک برگزاری دوره پردیس در سال سال گذشته استان تهران برنامه ها فعالیت ها انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۴۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود