Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل گفت: با توجه به درخواست‌های مردمی و مشورت با ارگان‌های مختلف تعداد رشته‌های مرکز زهک، پردیس‌های هیرمند، نیمروز، هامون و شهر علی‌اکبر را 100 درصد افزایش داده‌ایم.

حبیب‌الله جوان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زابل با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل با چهار پردیس، یک مرکز، دو مجتمع مدارس سما و یک آموزشکده، تعداد زیادی از مشتاقان تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی را در منطقه سیستان زیر چتر حمایت علمی خود قرار داده است، اظهار کرد که در راستای ایجاد عدالت آموزشی در مناطق کمتربرخوردار، این واحد دانشگاهی اقدام به راه‌اندازی چهار پردیس در شهرستان‌های منطقه سیستان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به استقبال بازماندگان از تحصیلات عالی از این پردیس‌ها افزود: بُعد مسافت و هزینه‌های سنگین ایاب و ذهاب برای دانشجویان به‌ویژه مشکلات تردد و نبود ناوگان حمل و نقل کارآمد موجب شده بود، بسیاری از دختران و پسران این مناطق و شهرستان‌ها از تحصیل بازبمانند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل همکاری مسئولان و فرمانداران در راه‌اندازی این پردیس‌ها را به‌عنوان نخستین مرکز دانشگاهی در این شهرستان‌ها قابل ستایش دانست و بیان کرد: پردیس‌های دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق محروم، محور توسعه منطقه‌ای خواهند شد و به‌عنوان یک پایگاه علمی به رسالت ارائه راه‌حل‌های علمی برای مشکلات این مناطق عمل خواهند کرد.

جوان به تمرکز بر رشته‌های مهارت‌محور و علمی‌کاربردی به‌عنوان یکی از سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و عنوان کرد: با مشورت نهادهای مختلف ازجمله آموزش و پرورش و فرمانداری‌های این شهرستان‌ها، سعی شده رشته‌هایی به این پردیس‌ها اختصاص یابد که چرخ حرفه‌آموزی و کارآفرینی را در این شهرها به چرخش درآورد.

فعالیت 8 پردیس، مرکز، مجتمع مدارس سما و آموزشکده زیر نظر واحد زابل

عضو هیئت علمی واحد بین‌المللی زابل خاطرنشان کرد: چهار پردیس، یک مرکز، دو مجتمع مدارس سما و یک آموزشکده زیر نظر واحد زابل در حال فعالیت هستند که تعداد زیادی از مشتاقان تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی را در منطقه سیستان زیر چتر حمایت علمی خود قرار داده‌اند.

رئیس واحد زابل با اشاره به افزایش رشته‌های ارائه‌شده در این پردیس‌ها عنوان کرد: با توجه به درخواست‌های مردمی و مشورت با ارگان‌های مختلف تعداد رشته‌های مرکز زهک، پردیس‌های هیرمند، نیمروز، هامون و شهر علی‌اکبر را 100 درصد افزایش داده‌ایم.

وی ابراز امیدواری کرد رشد مراکز علمی و ایجاد رشته‌های مهارت‌محور در مناطق محروم بتواند در حل مشکلات بیکاری جوانان، حرفه‌آموزی، کارآفرینی و نیز توسعه فرهنگی این مناطق گره‌گشایی کند.

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: پردیس مرکز زهک واحد بین المللی زابل دانشگاه آزاد اسلامی پردیس ها شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۱۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود