Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف مجتمع 50 هکتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، از تبدیل این مجتمع به پردیس غذا و امنیت غذایی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در سفر به استان گیلان از بخش‌های مختلف مجتمع 50 هکتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بازدید و با اساتید گروه کشاورزی این واحد دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر طهرانچی در حاشیه این بازدید و در دیدار با اساتید گروه کشاورزی واحد رشت، به بررسی وضعیت رشته کشاورزی در دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: روزی که دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاهی اجتماعی کار خود را آغاز کرد، علوم کشاورزی موضوع مهمی بود و افرادی که دانش خوبی در این حوزه داشتند، در دانشگاه آزاد اسلامی جذب شدند و بسیاری از واحدها مبتنی بر این رشته توسعه پیدا کردند.

وی با بیان اینکه متأسفانه امروز رشته و دانشکده‌های کشاورزی تبدیل به مظلوم‌ترین‌ها شده‌اند، اظهار کرد: این در حالی است که آینده کشاورزی به دلیل نداشتن فناوران نخبه تهدید می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: کشاورزی از کِشنده دانش به کِشنده تکنولوژی تبدیل شده و علی‌رغم آنکه کشاورزی با معیشت پنج میلیون خانوار ارتباط مستقیم دارد و 18 درصد GDP را به خود اختصاص داده، به دلیل عدم انطباق رشته کشاورزی با فناوری‌های روز و نیاز کشاورزان، با کاهش دانشجو مواجه است.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه اگر به داد رشته کشاورزی نرسیم و آن را احیا نکنیم، غذا و امنیت غذایی به کشورهای خارجی وابسته می‌شود، تأکید کرد: اکنون نیز صنعت بذر، سم و بسیاری از صنایع مرتبط با کشاورزی در اختیار خارجی‌هاست و اگر این روال ادامه داشته باشد، اتفاق بسیار خطرناکی است.

دانشگاه آزاد اسلامی باید به دنبال حل مسائل مربوط به کشاورزی باشد

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: جای تأسف است که بازار 600 میلیون بذر صیفی‌جات کشور ما در اختیار خارجی‌هاست. دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل آنکه به بدنه مردم متصل است و به سرعت واکنش آن‌ها را نسبت به تحولات درک می‌کند، باید به دنبال حل مسائل مربوط به کشاورزی باشد و برای رفع نیاز فناوری کشاورزی برنامه‌ریزی کند. در این راستا اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) آغاز شده است.

وی با بیان اینکه سبد غذایی 80 میلیون ایرانی از نظر اقتصادی بسیار مهم و حائز اهمیت است، گفت: دلیل استقبال مردم از رشته‌های علوم پزشکی، تأمین آینده شغلی دانشجویان است. سؤال اینجاست که چرا با وجود چنین بازاری در صنعت غذایی، مردم به سمت رشته‌های کشاورزی نمی‌روند. دلیل این است که ما شیوه‌های آموزشی خود را متناسب با نیاز صنعت کشاورزی تغییر نداده‌ایم. به همین دلیل کار به جایی رسیده که رشته کشاورزی حتی در دانشگاه‌های مطرح دولتی نیز به صورت بدون آزمون، دانشجو پذیرش می‌کند.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی برای اصلاح این روند و تحول در حوزه کشاورزی، رشته کشاورزی و امنیت غذایی را راه‌اندازی و مقطع دکتری حرفه‌ای را برای آن تدوین کرده تا دانشجویان کشاورزی مانند دانشجویان علوم پزشکی و دامپزشکی، دو سال فیلد آموزشی داشته باشند و در محیط عملی کار کنند. در رابطه با این طرح، بنده با وزرای کشاورزی و علوم رایزنی‌هایی داشته‌ام که امیدوارم به نتیجه برسد.

مدل دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه اجتماعی حل مسئله است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: یکی از مسائلی که در حوزه کشاورزی باید حل شود، موضوع بذر است که علاوه بر رفع نیاز کشور، می‌تواند سودده باشد و مورد توجه مردم و دانشجویان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در پژوهش و فناوری نگاه جدیدی دارد، گفت: مدل دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه اجتماعی حل مسئله است که هیئت علمی در آن حرف اول و آخر را می زند.

مجتمع 50 هکتاری واحد رشت به پردیس غذا و امنیت غذایی تبدیل خواهد شد

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: آزمایشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان را تجهیز خواهیم کرد تا رشته‌های دامپزشکی، کشاورزی و صنایع غذایی احیا شود. در این راستا مجتمع 50 هکتاری واحد رشت به پردیس غذا و امنیت غذایی تبدیل خواهد شد. ان‌شاءالله این مجتمع یک پردیس تأثیرگذار خواهد بود که فعالیت‌های آموزشی و فناورانه بسیاری در آن انجام شود.

دکتر طهرانچی در پایان خاطرنشان کرد: در کنار پردیس غذا و امنیت غذایی واحد رشت، یک سرای نوآوری راه‌اندازی می‌شود تا اشتغال فارغ‌التحصیلان نیز تضمین شود. با این کار، علاوه بر افزایش درآمد هیئت علمی و کارمندان، انتفاع دانشجویان نیز تأمین خواهد شد.

در این مراسم جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشت.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: کشاورزی گیلان رشت دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه اسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مجتمع 50 هکتاری رشته کشاورزی دکتر طهرانچی واحد رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۵۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد

مهدی دهقانی اشکذری عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اعلام کرد که سومین المپیاد تخصصی برق ویژه هنرجویان رشته برق استان یزد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برگزار شد.

وی اضافه کرد: هدف از برگزاری این المپیاد انجام آزمون‌های تئوری و عملی و معرفی نفرات برتر هنرستان‌های استان یزد در برای جذب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر و معرفی این افراد به صنعت و آموزشگاه‌ها بود.


 
عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر افزود: این المپیاد به صورت استانی و با مشارکت اداره‌کل آموزش و پرورش استان یزد و با حمایت شرکت شیوا امواج و شرکت آریان نیرو در دو محور طراحی مدار‌های فرمان و قدرت و طراحی و اجرای مدار‌ها توسط کنترل کننده‌های منطقی برگزار شد و در مجموع ۶۰ شرکت‌کننده از هنرستان‌های شهید رجایی، شهید چمران و شهید منتظر قائم و ذکایی یزد، شهید چمران میبد، شهید باهنر بافق، عباس ابن علی تفت، شهید مدنی زارچ، شهید بهشتی مهریز و هنرستان نمونه دولتی خادمی شهرستان اشکذر در این المپیاد شرکت کردند که پس از برگزاری آزمون‌های تئوری و عملی، ۶ نفر برگزیده آزمون تئوری و تیم هنرستان عباس ابن علی شهرستان تفت برگزیده آزمون عملی شدند.

دهقانی اشکذری متذکر شد: در حاشیه برگزاری این المپیاد، دانش‌آموزان از امکانات و تجهیزات رشته مهندسی برق دانشگاه از جمله آزمایشگاه‌های PLC و کارگاه مدار فرمان، کارگاه اتوماسیون، کارگاه PLD کنترل بازدید کردند.
 
وی تشریح کرد: در پایان این المپیاد ایمان باقریان تفتی و امیر محمد دره شیری به ترتیب به عنوان نفرات اول و دوم از هنرستان عباس ابن علی تفت و محمدمهدی یاوری فرد، سید سجاد امامی و امیر حسین خانی از هنرستان شهید چمران یزد و محمد اسلامی مهدی‌آبادی از هنرستان شهید منتظر قائم یزد به عنوان نفرات برتر المپیاد معرفی شدند و در مراسمی که در سالن اجتماعات دانشکده تحصیلات تکمیلی واحد اشکذر با حضور مسئولان دانشگاه برگزار شد از آنان تجلیل شد.

عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر عنوان کرد: : هنرجویان برگزیده به شرط انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برای ادامه تحصیل از تخفیف شهریه در دوران تحصیلی برخوردار خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • ما به دنبال تبدیل مجلس سنتی به مجلس نوین هستیم
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است