Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پس از بازدید از بخش های مختلف مجتمع ۵۰ هکتاری واحد رشت این دانشگاه یادداشتی را در اینستاگرام منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمد مهدی طهرانچی روز گذشته در سفر به استان گیلان از بخش های مختلف مجتمع ۵۰ هکتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بازدید و با اساتید گروه کشاورزی این واحد دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پس از این بازدید طی یادداشتی در اینستاگرام نوشت:

با سلام و تسلیت ایام سوگواری سیدوسالار شهیدان، امام حسین (ع) و یاران باوفایش.

توفیق داشتم در سفر به استان گیلان، دیدارهای مختلفی را با استاندار محترم استان، نماینده معزز ولی فقیه و امام جمعه، مسئول منطقه آزاد انزلی، همکارانم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و بندر انزلی داشته باشم. در این دیدارها گفت‌وگوهای بسیار خوبی اتفاق افتاد که امید آن دارم منشأ تأثیرات مهمی در استان گیلان و کشور باشد.

ازجمله نتایج این سفر، تبدیل مجتمع ۵۰ هکتاری واحد رشت به پردیس غذا و امنیت غذایی است. ان‌شاءالله این مجتمع یک پردیس تأثیرگذار خواهد بود که فعالیت‌های آموزشی و فناورانه بسیاری در آن انجام می‌شود. علاوه‌براین، آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان را تجهیز خواهیم کرد تا رشته‌های دامپزشکی، کشاورزی و صنایع غذایی احیا شود. در کنار پردیس غذا و امنیت غذایی واحد رشت، یک سرای نوآوری هم راه‌اندازی می‌شود. با این کار، علاوه بر افزایش درآمد هیأت علمی و کارمندان، اشتغال و انتفاع دانشجویان نیز تأمین خواهد شد.

تلاش داریم شبکه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی را در راستای حل چالش‌های ملی و کمک به بخش‌های مختلف - ازجمله منطقه آزاد بندرانزلی - به کار بگیریم. متأسفانه واحد بندر انزلی نتوانسته این فرصت را دریابد که تذکرات لازم داده شد. ما باید براساس نگاه آمایشی، رویکردهای تعاملی را با مناطق مختلف در نظر بگیریم و آمادگی کامل داریم که به‌عنوان یک کنشگر فعال برای توسعه هوشمند بندرانزلی در کنار سازمان منطقه آزاد انزلی حضور داشته باشیم.

از طرفی، جای خالی آموزش علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان احساس می‌شود. درخواست مسئولان استان، ورود فعال دانشگاه در این حوزه است که در این راستا، به صورت جدی موضوع راه‌اندازی رشته‌های علوم پزشکی و دامپزشکی را در این استان پیگیری خواهیم کرد.

در دانشگاه آزاد هویت‌های تکی در شبکه معنا می‌یابد و همه واحدها باید عملکرد خوبی داشته باشند. قدرت ما در شبکه‌ای عمل کردن است و همه اجزا باید درست عمل کنند.

از سوی دیگر، رقابت در شبکه بی‌معناست. در استان و کشور نباید از هویت شبکه‌ای دانشگاه غافل شویم. در این زمینه کارهایی کرده‌ایم، ازجمله در بحث پژوهشی، آموزشی و فناوری، اشتراک‌گذاری جمعی منابع را در دستور کار قرار دادیم. در راستای انسجام‌بخشی نیز سامانه یکپارچه آموزشیار طراحی و راه‌اندازی شده که منجر به ارتقای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی خواهد شد.

امروز شرط بقای ما کیفیت و کارآمدی و توجه به آینده جوانان و اشتغال آنان است.
محمدمهدی طهرانچی
۱۳شهریور ۱۳۹۹

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گیلان دکتر طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد استان گیلان واحد رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۷۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد

مهدی دهقانی اشکذری عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اعلام کرد که سومین المپیاد تخصصی برق ویژه هنرجویان رشته برق استان یزد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برگزار شد.

وی اضافه کرد: هدف از برگزاری این المپیاد انجام آزمون‌های تئوری و عملی و معرفی نفرات برتر هنرستان‌های استان یزد در برای جذب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر و معرفی این افراد به صنعت و آموزشگاه‌ها بود.


 
عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر افزود: این المپیاد به صورت استانی و با مشارکت اداره‌کل آموزش و پرورش استان یزد و با حمایت شرکت شیوا امواج و شرکت آریان نیرو در دو محور طراحی مدار‌های فرمان و قدرت و طراحی و اجرای مدار‌ها توسط کنترل کننده‌های منطقی برگزار شد و در مجموع ۶۰ شرکت‌کننده از هنرستان‌های شهید رجایی، شهید چمران و شهید منتظر قائم و ذکایی یزد، شهید چمران میبد، شهید باهنر بافق، عباس ابن علی تفت، شهید مدنی زارچ، شهید بهشتی مهریز و هنرستان نمونه دولتی خادمی شهرستان اشکذر در این المپیاد شرکت کردند که پس از برگزاری آزمون‌های تئوری و عملی، ۶ نفر برگزیده آزمون تئوری و تیم هنرستان عباس ابن علی شهرستان تفت برگزیده آزمون عملی شدند.

دهقانی اشکذری متذکر شد: در حاشیه برگزاری این المپیاد، دانش‌آموزان از امکانات و تجهیزات رشته مهندسی برق دانشگاه از جمله آزمایشگاه‌های PLC و کارگاه مدار فرمان، کارگاه اتوماسیون، کارگاه PLD کنترل بازدید کردند.
 
وی تشریح کرد: در پایان این المپیاد ایمان باقریان تفتی و امیر محمد دره شیری به ترتیب به عنوان نفرات اول و دوم از هنرستان عباس ابن علی تفت و محمدمهدی یاوری فرد، سید سجاد امامی و امیر حسین خانی از هنرستان شهید چمران یزد و محمد اسلامی مهدی‌آبادی از هنرستان شهید منتظر قائم یزد به عنوان نفرات برتر المپیاد معرفی شدند و در مراسمی که در سالن اجتماعات دانشکده تحصیلات تکمیلی واحد اشکذر با حضور مسئولان دانشگاه برگزار شد از آنان تجلیل شد.

عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر عنوان کرد: : هنرجویان برگزیده به شرط انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برای ادامه تحصیل از تخفیف شهریه در دوران تحصیلی برخوردار خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • شورا‌ها نماد تجلی خرد جمعی هستند
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند