Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، سلطانعلی میر در دیدار هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با استاندار این استان با ارائه گزارشی در خصوص اقدامات انجام‌شده در سال گذشته، درباره رسالت دانشگاه با ایجاد پردیس‌های وابسته به واحدهای درون‌استانی و فراهم‌کردن شرایط ادامه تحصیل برای حدود ۱۰ هزار نفر از بازماندگان ادامه تحصیل دانشگاهی از اقدامات واسطه برای تثبیت پردیس‌ها و همچنین ایجاد فضای اختصاصی گزارش کاملی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تعاملات زیادی با سازمان مرکزی دانشگاه و مقامات محلی در تثبیت پردیس‌ها صورت گرفته است، افزود: این پردیس‌ها به مرکز تبدیل می‌شوند. همچنین تخصیص زمین برای احداث ساختمان پردیس و انتقال اسناد در بعضی محله‌ها اقداماتی انجام شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در تمام موارد و پیشنهادها مربوط به امور دانشگاه مسئولان عالی استان همراه و همگام دانشگاه آزاد اسلامی استان بوده‌اند، از توجه ویژه استاندار سیستان و بلوچستان قدردانی کرد و عضویت وی را در هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان به‌عنوان عضو اصلی هیئت امنا فرصتی مغتنم دانست که در بسیاری از موارد راهگشای انجام امور مربوط به دانشگاه بوده است.

میر تأکید کرد: کمک استاندار در راه‌اندازی پردیس‌های استان یکی از موارد مهم در این خصوص بوده است و توانستیم با همراهی و مساعدت‌های ویژه ۲۷ پردیس در سطح استان راه‌اندازی کنیم.

وی با اشاره به اینکه در گذشته استان از صنعت فولاد، پتروشیمی، راه‌آهن، گاز و امنیت محروم بوده و خیلی از رشته‌های موجود دانشگاه استان متعلق به ۴۰ سال قبل است که شاید حلال مشکلات جامعه فعلی نباشد، با اقداماتی زیربنایی که در سطح استان به برکت نظام جمهوری اسلامی صورت گرفته، می‌طلبد که با توجه به قابلیت و ظرفیت‌های موجود در خصوص ایجاد رشته‌های متناسب اقدام شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: شورای راهبردی در حال بررسی و طرح آمایش مربوط به راه‌اندازی رشته‌های مهارتی متناسب با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های استان است که در همین ارتباط و برای تسریع امور آموزشی، دانشگاه آزاد استان به سه ناحیه تقسیم شده که ناحیه شمالی با محور زاهدان، ناحیه میانی با محور ایرانشهر و ناحیه جنوبی هم با محور چابهار است.

میر بیان کرد: در این ارتباط کارهای مقدماتی آغاز شده است، طرح آمایش این استان برای پیگیری‌ها به شورای گسترش ارائه شد و ۲۰۰ رشته متناسب با قابلیت‌ها و ظرفیت‌ها مورد تصویب قرار گرفت که این موارد موجب کارآفرینی و ایجاد شغل در نقاط مختلف استان می‌شود.

وی عنوان کرد: در سفر اخیر دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به چابهار با تشکیل شورای دانشگاه دفتر تقریب مذاهب در چابهار موافقت شد که مقرر شد تا در سال جدید با حضور دکتر طهرانچی در سفری که به‌منظور تشکیل جلسه هیئت امنای استانی در ایرانشهر خواهد داشت، دفتر تقریب راه‌اندازی شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان توضیح داد: در سال ۹۷ نیز دفتر تقریب مذاهب اسلامی زاهدان با حضور دکتر طهرانچی راه‌اندازی شد که اقدامات مطلوبی به‌عنوان کارکرد اجتماعی و فرهنگی دانشگاه در دستورکار دارد.

میر یادآور شد: در سال ۹۸ که کرونا دامن‌گیر دنیا کشور شد، به همت همکاران دانشگاه تلاش شد تا خللی در امر آموزش وارد نشد و در سطح استان خوشبختانه تمام کلاس‌ها به‌صورت مجازی برگزار شد، اگر چه چالش‌هایی در خصوص اینترنت داریم که آماده‌سازی زیرساخت‌ها صورت گرفته است؛ ولی بعضاً روستاهای ما چه آموزش و پرورش و یا سایر بخش‌های و دانشگاه با این مشکل مواجهیم.

وی متذکر شد: اکنون چیزی نزدیک به ۳۰ هزار دانشجو در سطوح مختلف از کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکترا در دانشگاه آزاد استان مشغول به تحصیل هستند که در خصوص برگزاری کلاس مشکلی نداشته‌اند، در حوزه بهداشت و درمان هم با اقدامات و پشتیبانی‌های خوب استاندار رشته پزشکی تصویب‌ شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: تلاش می‌کنیم به سمت ایجاد بیمارستان برویم؛ اما در این زمینه محدودیت‌هایی داریم که عنایت و توجه مسئولان استان و نمایندگان مجلس را می‌طلبد، در مورد آموزش و پرورش ۲۴ مدرسه داشتیم و بناست که ۱۷ مدرسه امسال به مدارس دانشگاه اضافه شود و حتی معاون سمای دانشگاه آزاد اسلامی هفته‌های آتی سفری به استان خواهد داشت که چند دانشکده مهارتی و کارآفرینی و چند دانشکده مهارتی و کارآفرینی در سطح استان را راه‌اندازی کند.

میر درباره جذب دانشجوی خارجی بیان کرد: اقدامات شایسته‌ای در حوزه بین‌المللی با توجه به شرایطی که استان برخوردار است، صورت گرفته است و یکی از مزیت‌های بسیار خوبی که با تلاش‌های استاندار و همکاران حوزه اقتصادی، تجاری و مناطق بازارچه‌های مرزی انجام شده و می‌توان از آن در حوزه فکری و فرهنگی و تعاملاتی در استان با کشورهای همسایه همجوار استفاده کرد، فعالیت‌های تجاری، اقتصادی و امنیتی است که نقش مهمی دارند.

وی اضافه کرد: در سال گذشته واحد با راه‌اندازی معاونت بین‌الملل نزدیک به ۲۰۰ دانشجوی افغان اکنون برای تحصیل جذب کرده‌ایم و پیش‌بینی ما این است که این آمار به هزار نفر برسد. گشایش دفتر کنسولی در دانشگاه سیستان و بلوچستان هم یک گام رو به جلو بوده که در حل مشکلات و موانع جذب و تردد افاغنه در سطح استان می‌تواند نقش مؤثری داشته باشد که در همین راستا سفری را در هفته آینده به مدت ۱۰ روز به اتفاق رئیس و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی و رؤسای دو استان خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان سفری به کشور دوست و همسایه افغانستان خواهیم داشت.

در این جلسه سلطلنعلی میر به بیان مشکلات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان و رفع موانع واگذاری زمین برای ساخت مسکن کارکنان پرداخت.

 اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی با استاندار سیستان و بلوچستان به‌منظور ارائه گزارش جلسات هیئت امنای استان دیدار کردند. در این دیدار سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس، معاونان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری و مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان حضور داشتند.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1096029 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان طرح آمایش سلطانعلی میر استاندار سیستان و بلوچستان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان طرح آمایش استاندار سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان دانشگاه آزاد اسلامی استان سطح استان راه اندازی پردیس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۷۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناری آنا، نشست تخصصی تقریب مذاهب با حضور علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مسیب داوری مشاور قائم مقام دانشگاه و دبیر دبیرخانه تقریب مذاهب اسلامی کشور، افشین غنی زاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، حجت الاسلام امین معظمی گودرزی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، محسن کرمی رئیس دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، ماموستا عبدالرحمن مرادی امام جمعه اهل سنت کرمانشاه، حجت الاسلام محرابی رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، حجت الاسلام ایرانی رئیس حوزه‌های علمیه استان، دبیر کانون‌های دانشجویی مهدوی و تقریب، جمعی از بانوان پیشرو در امور مهدوی و فرهنگی حجت الاسلام میرزایی مدیرکل تبلیغات استان، صحرایی رئیس سازمان بسیج رسانه استان، محمد الماسی رئیس اداره مذهبی فرهنگی اداره شهرداری مرکز استان، حجت الاسلام عبدی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات استان، ماموستا صادقی امام جمعه موقت کرمانشاه و حاج احمد محمدی رئیس شورای فرهنگی اجتماعی اهل سنت در جمع تعدادی از صاحبان اندیشه، نخبگان و استادان دانشگاه در سالن جلسات شهید فخری زاده دانشکده علوم پزشکی واحد کرمانشاه برگزارشد.

غنی زاده در همایش تخصصی تقریب مذاهب با قدردانی از حضور جمعی از علما و مسئولان در این جلسه اظهار کرد: شاهدیم که با وجود مذاهب مختلف در کرمانشاه ارتباط خوبی بین حوزه‌های مختلف چه شیعه و چه سنی وجود دارد و همه با تمام وجود پای نظام و اهداف عالیه آن ایستاده اند، در سال‌های دفاع مقدس نیز همه در کنار هم با قدرت از مرز‌ها و حریم و حدود دفاع کردند و پای انقلاب و نظام اسلامی خود بودند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه بیان کرد: دفتر تقریب مذاهب واحد واستان کرمانشاه در کنار دفتر مقام معظم رهبری همیشه جلساتی با حضور اندیشمندان شیعه و سنی داشته اند و بر مسئله تقریب بیشتر تاکید شده تا این دفتر خیلی بیشتر ماهیت مثبت خود را در زمینه تقریب مذاهب نشان دهد و امیدوارم شاهد این باشیم که اسلام در کل دنیا بیشتر دیده شود و در کل دنیا عدالت اسلامی حاکم شود. 

سروری مجد هم با ابراز خرسندی به دلیل حضور در جمع حاضران همایش تخصصی تقریب مذاهب استان کرمانشاه اظهار کرد: الحمدلله حاضران در جلسه همه شخصیت‌های تقریبی و صاحب اندیشه هستند و از این لحاظ خرسندم و در مورد نقش دانشگاه آزاد اسلامی در مسئله تقریب باید بگویم؛ دانشگاه آزاد اسلامی با یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار دانشجو در سراسر کشور، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته و ۲۰ هزار کارمند و با ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاهی بیش از ۴۰ سال در عرصه آموزش عالی مشغول خدمت است و حدود ۷ میلیون فارغ التحصیل دارد که در همه ارکان نظام و سمت‌ها و مناسب مختلف مشغول خدمت هستند و درکنار آموزش عالی در مدارس سما با ۸۰۰ مدرسه ۱۵۰ هزار دانش آموز مشغول تحصیل هستند.

قائم مقام رئیس دانشگاه دانشگاه آزاد بیان کرد: در دوره جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی با شناختی که از واحد‌های تلفیقی و استان‌های مرزی پیدا کردیم، خطر نفوذ افکار بیگانه که به شیعه و سنی رحم نمی‌کنند دیده شد که نمونه آن را در پدیده داعش دیدیم و متوجه شدیم یکی از قشر‌های آسیب پذیر ما جوانان و نوجوانان هستند، که اگر نخبگان جامعه، علمای اعلام، اساتید دانشگاه و دانشجویان به شناخت و باور در برابر افکار بیگانه مجهز شوند، که یکی از هدف‌های آنان ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی با نیت ایجاد گسستگی بین امت اسلامی است باید فرزندان خود را در راه آگاهی از نیات دشمن نابکار مجهز و واکسینه کنیم.

وی توضیح داد: از سال ۹۸ دفاتر تقریب اسلامی را تاسیس کردیم، ابتدا در خراسان رضوی و بعد سیستان و گلستان و سایر استان‌های مرزی و حوادث سال ۱۴۰۱ نشان داد این دفاتر تقریب چقدر در دانشگاه موثر است و با وجود این دفاتر چقدر دانشگاه از آن حوادث سربلند بیرون آمد، در جریان غزه هم به فکر تقریب بین الادیان هم افتادیم، با نیت دفاع از مظلوم از هر مذهبی که باشند و در میلاد حضرت مسیح نشست بیت الادیانی تخصصی در واحد تهران مرکز داشتیم با حضور استادانی از ادیان مختلف و چقدر این جلسه مفید بود در دفاع از مردم غزه و این تقریب هم اهمیت خود را نشان داده، از سال ۹۸ تاکنون به مدت ۵ سال تعداد ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد اسلامی داریم و دیدیم که در استان تهران و البرز و فارس هم با این که مرزی نیستند وجود این دفاتر مهم است تا با دعوت از علما و استادان، دانشگاه آزاد اسلامی محور تقریب مذاهب و پایگاه گفتگو‌های تقریبی باشد.

سروری مجد توضیح داد: یک شورای راهبری نیز با کمک مجمع جهانی تقریب و دانشگاه مذاهب اسلامی تاسیس کرده ایم و استادان مبرز عضو این شورا به ریاست دکتر طهرانچی هستند که تحولات تقریب و فعالیت دفاتر را پیگیری و بررسی می‌کنند و در استان کرمانشاه نیز به ریاست دکتر غنی زاده و با حضور دکتر کرمی این دفتر فعالیت دارد و نهاد رهبری نیز در فکر تدوین کتاب معارفی در استان‌های تلفیقی است تا کتاب‌هایی متناسب با مذهب آنان چاپ شود، ضمنا مجمع تقریب بین المذاهب وقتی با عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی مواجه شد پیشنهاد داد تا سایر دانشگا‌ها و مدارس نیز از دانشگاه آزاد الگو بگیرند.

حجت الاسلام امین معظمی گودرزی نیز در این جلسه اظهار کرد: خداوند باریتعالی و رسول مکرم اسلام از ما امت اسلامی می‌خواهند تا همه اختلافات را کنا ربگذاریم و به دستگیره محکم الهی چنگ بزنیم تا مسیر سعادت جامعه اسلامی را با شکوه طی کنیم و مقام معظم رهبری نیز می‌فرمایند نبش قبر گذشته هیچ فایده‌ای ندارد، چون ما دشمنان واحدی داریم که او نمی‌خواهد هیچ کدام ما نفس بکشیم.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه توضیح داد: از دانشگاه آزاد اسلامی و به طور خاص دفتر تقریب مذاهب و ویژه دکتر کرمی که رسالت عظیمی دارند تشکر می‌کنم و یکی از نمونه‌های بارز در کشور، استان کرمانشاه است که با وجود فرق و ادیان مختلف در این استان نمونه و زبانزد است و در کمتر استانی می‌بینیم که با این همه تنوع فرهنگی و مذهب اقلیم وجود داشته باشد و مردم در کنار هم با مهربانی زندگی کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید
  • کنایه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید: ادعایتان درباره مدارس دینی اهل سنت تکذیب شد /تروریست ها در انوارالحرمین پنهان شده بودند
  • هوای سیستان بارانی شد + فیلم
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • سیستان بارانی شد
  • دفاع دانشجویان از مردم فلسطین نشان‌ می‌دهد حرف حق جای خود را باز می‌کند
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد